Najčešće postavljana pitanja

Ovdje su najčešća pitanja koja dobivam kao snimatelj vjenčanja.
Ako imate dodatna pitanja, najbolje nazovite

VIB-studio može snimiti ograničen broj vjenčanja godišnje. Ako znate datum vjenčanja ili ste u procesu usklađivanju restorana, fotografa, glazbe, najbolje bi bilo što ranije se javiti kako bi Vam pokazali sve opcije i detalje, da bi najbolje mogli odlučiti i rezervirati svoj datum.
Da, ukoliko se odlučite na snimanje potrebno je ostaviti polog za rezervaciju datuma.
Kako je svako vjenčanje jedinstveno, tako sami izabirete cjeline šta želite da se snima i montira. Svaku snimku slažete na individualnoj osnovi kako bi na najljepši način ispričali jedinstvenu priču Vašeg vjenčanja.

Nudimo Vam čitav niz varijanti snimki, dokumentarni pristup, kratke filmove, spotove sa fotosessiona, konceptne filmove. Svaki film VIB-studia jedinstveno je umjetničko djelo stvoreno da ostavi trajnu bezvremensku vrijednost. Posjetite nas u našem studiu, kako bi upoznali snimatelja koji će provesti cijeli dan sa Vama, te da Vam pokažemo na brzinu sve detalje koje Vas mogu zanimati, kao i da da biste otkrili razliku u našem filmskom stvaranju.

Da, tim VIB studia dostupan je za putovanje širom svijeta, ovisno o raspoloživim terminima.
VIB-studio je u potpunosti opremljen najnovijom vrhunskom opremom za snimanje filmova i montažu, kako bismo na najbolji način ispričali jedinstvenu priču Vašeg vjenčanja.
Naša je filozofija da svatko radi najbolje ono šta zna. VIB-studio se bavi video produkcijom više od dva desetljeća i svako vjenčanje snimamo sa drugim izvrsnim kolegama fotografima, sa kojim se odlično slažemo i nadopunjujemo u idejama i kreativnosti, kako bi Vi istinski uživali u danu Vašeg vjenčanja. Mi ćemo se potruditi da sve to objedinimo u jednu lijepu priču.
Vodimo računa da se vjenčanja montiraju u nekom razumnom roku, tako da dok se malo odmorite od vjenčanja stiže i video na premijeru. Okvirni rok za isporuku montiranog videa je 30-60 dana, ukoliko se drugačije ne dogovorimo