Dragi Igore,

Oduševljenje i zahvalu nekada je teško riječima opisati. Svatko od nas ima onaj jedan film koji može nebrojeno puta gledati, uvijek s istim žarom kao da je prvi put. Hvala ti što si snimku našeg vjenčanja nama učinio takvim filmom.
S obzirom da nijedno od nas baš ne voli stajati pred objektivom, jedan od „strahova“ je bio kako će snimka izgledati … točnije kako ćemo mi izgledati na toj snimci. S obzirom na tvoje umijeće kamufliranja, tokom cijelog vjenčanja nismo uopće imali osjećaj da nas netko snima. Osim svih vrhunskih kadrova, efekata i ideja to je definitivno stvar koja je snimku učinila posebnom jer smo bili spontani, čak i opušteni.
Pa onda fotografiranje par dana poslije na koje si došao kao čisto druženja radi i da možda uhvatiš kakav zanimljiv detalj kamerom. A završilo sa brdo snimljenog materijala, vrhunskim druženjem i trajnim uspomenama. Eto, mogli bi pisati do sutra i opet ne bi bilo dovoljno da opišemo koliko smo zadovoljni snimkama i zahvalni na istima. Dragi Igore, hvala ti!
Valentina i Mario.

Wedding location: Restoran Kvarner – Lovran
Music & Entertainment: Grupa Fun
Photography: Igor Ivančić