I nakon skoro 4 godine, koliko je prošlo od našeg vjenčanja, oduševljenje tvojim radom i predanosti poslu koji odrađuješ na vrhunskom nivou ne jenjava.
Uvažio si sve naše želje i prijedloge, trpio nas 🙂 od rana jutra do kasno u noć, čak si i dan nakon našao vremena za dodatno snimanje, marljivo si pratio naše i pokrete uzvanika ne bi li ti slučajno nešto promaklo u kadru. Video si namontirao tako da su čak i oni van granica lijepe naše ostajali bez teksta i sve to odradio stvarno brzo, bez puno čekanja. Što drugo reći nego jedno veliko hvala! Onda smo znali, ali sad nakon nekog vremena još smo više sigurni da to stvarno nema cijenu, neprocjenjivo je gledati video i osjećati se kao da smo opet tamo.

P. S. Hvala ti šta si nam ispunio želju i na poseban USB stavio sav onaj namontirani video cijele svadbe koji nas i dalje uspije iznenaditi, nasmijati ali i šokirati. ????????

I na kraju, hvala ti šta si uspio ovjekovječiti sve te trenutke i omogućio nam da nijedan trenutak ne ode u zaborav. Imaš, i uvijek ćeš imati našu toplu preporuku za svoj rad.

Ivona i Boris.

Wedding location: Hotel Omorika, Crikvenica, Croatia
Music & Entertainment: Tamburaški sastav Baruffa + Night Express
Photography: Igor Ivančić